Dezvăluiri

Majoritatea angajaților CEO au făcut cererile să primească voucherele de vacanță. Ce sume primesc minerii și energeticienii!

Cei aproximativ 11 mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia beneficiază și în acest an de vouchere de vacanță. Conform procedurii, salariații trebuie să completeze o cerere, iar după aproximativ o lună, suma de bani le este acordată. Angajații producătorului de energie au primit în acest an suma de 2700 de lei ca vouchere de vacanță. Conform sindicaliștilor, majoritatea minerilor și energeticienilor au depus deja cererile respective și și-au primit drepturile financiare. „Prima dată trebuie completată cererea, iar apoi intră banii în cont. Cred că 30 de zile durează până se face plata. În acest an, minerii și energeticienii au primit suma de 3.000 de lei brut, urmând a plăti un impozit de 10%”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Aproape dublu față de bugetari

Angajații Complexului Energetic Oltenia sunt mai norocoși decât bugetarii țării care primesc 1.450 de lei vouchere de vacanță.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *