Monden

Membru al trupei Noaptea Târziu împreună cu iubita sa, au suferit un accident de mașină. VEZI cum au recționat!

Târgujianul Emi de la Noaptea Târziu le-a povestit fanilor că a fost implicat într-un accident rutier, împreună cu logodnica sa, Mădălina. Artistul a spus și cum s-a întâmplat totul, mărturisind că vina i-a aparținut celuilalt șofer, care nu s-a asigurat.


Artistul a povestit că un bărbat nu s-a asigurat și a încercat o manevră care nu a putut fi evitată de cei doi.

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotârât să încerce o manevră puțin periculoasă”, a spus Emi de la Noaptea Târziu, pe Instagram.

Artistul a mărturisit că s-a lăsat cu nervi, dar mai apoi, spiritele s-au calmat și bărbatul le-a cerut scuze celor doi și le-a spus că vrea să se revanșeze.

„Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație”, a mai povestit artistul.

Bărbatul vrea să se revanșeze față de cei doi

Ulterior, Emi de la Noaptea Târziu a aflat că bărbatul se grăbea să ajungă la un restaurant, unde urma să ia masa cu soția sa, care era bolnavă de 12 ani de cancer și urma să se interneze în spital.

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 – 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente. La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze (…) Uneori viața e ciudată și imprevizibilă”, a mărturisit Emi de la Noaptea Târziu.

sursa: spynews.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *