Dezvăluiri

O comună din Gorj trece în scenariul ROȘU!

Autoritățile municipale din Cătunele au anunțat astăzi că se întrerup cursurile la școli deoarece comuna trece pe scenariul roșu.

„Stimabili prieteni, cetățeni ai comunei Cătunele, la nivelul localității noastre avem un număr de 9 persoane confirmate pozitiv la testul SARS-COV 2 în ultimele doua săptămâni si deoarece acestea reprezintă mai mult de trei persoane la mia de locuitori, localitatea a trecut la codul roșu. O parte dintre persoanele pozitive la SARS locuiesc la domiciliu, respecta regulile stabilite de lege si nu prezintă risc de transmitere pentru comunitate. De știut ca în familiile cu 1-2 membrii afectați ceilalți sunt negativi dar familia este izolata”, spun reprezentanții Primăriei Cătunele.

Ca restricții pe aceasta perioada, în Cătunele: „se închid barurile și elevii din clasele V-VIII vor rămâne la domiciliu unde vor intra on-line la cursuri. Nu intrați în panică. Folosiți corect masca si evitați deplasările în locuri aglomerate. La cele mai mici simptome de gripa sau răceala rămâneți la domiciliu și solicitați o testare”.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button