Dezvăluiri

Proces îngreunat în cazul angajatului de la Edilitara, trimis în judecată pentru omor

Corcoveanu Cornel, salariat al Edilitară SA, a fost trimis în judecată în luna noiembrie pentru omor. Astăzi, instanță Tribunalului Gorj judeca un nou termen, iar munca magistraților este îngreunată de martorii care nu se prezintă în fața instanței. Deja instanța Tribunalului Gorj a dat patru termene din șase pentru audierea martorilor menționați în actul de inculpare dar audierea nu se realizează.

Reamintim că, anul trecut, angajatul de la Edilitara SA, firmă din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a primit mandat de arestare pentru că l-a înjunghiat pe un alt coleg de-al său de muncă din motive de gelozie.

Procurorii l-au prezentat pe acesta în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă și au obținut mandat pe numele acestuia, măsura nefiind contestată, la acel moment, de către inculpat. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Corcoveanu Cornel, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor prev. de art. 32 C.pen. rap. la art. 188 al. 1 C.pen., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 29.10.2020, până la data de 27.11.2020, inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, a decis Tribunalul Gorj. Corcoveanu s-a întâlnit cu fosta sa soție pe stradă, femeia fiind și ea angajată la măturatul străzilor la aceeași firmă. Ea e acum într-o relație cu un alt coleg de muncă, iar când fostul soț a abordat-o l-a chemat pe concubinul său în ajutor. Între cei doi bărbați s-a iscat un scandal, iar Corcoveanu și-a înjunghiat rivalul cu un briceag, medicii apreciind că viața victimei a fost pusă în pericol.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button